top of page

PEL·LÍCULES

images.jpeg

A LA RECERCA DE LA VALL ENCANTADA

Bluth, D., Goldman, G., i Pomeroy, J. (Productor) i Bluth, D. (Dir.). (1988). En busca del valle encantado [Pel·lícula]. Estats Units: Amblin Entertainment i Sullivan Bluth Studios.

Piecitos és un dinosaure que perd a la seva mare per culpa d'un T-rex, i ha de fer un llarg viatge per arribar a la terra segura, ja que les seves terres han estat envaïdes per dinosaures carnívors. Acaba ajuntant-se amb un grup de dinosaures orfes per superar les dificultats.

268x0w (1).jpg

BALTO

Hickner, S. (Productor) i Wells, S. (Dir.). (1995). Balto [Pel·lícula]. Estats Units: Amblin Entertainment.

És la història d'una nena que està malalta de diftèria en un poble llunyà d'Alaska. L'any 1952 el transport eren trineus de gossos. I Balto és un gos que aconsegueix fer arribar medicaments al poble per salvar la vida de molts nens afectats.

bambi-signature-collection.jpg

BAMBI

Disney, W. (Productor) i Dodd Hand, D. (Dir.). (1942). Bambi [Pel·lícula]. Estats Units: Walt Disney Productions.

Bambi és la història d'un cervatell que perd a la seva mare per culpa d'uns caçadors. En Bambi, després de la pèrdua de la seva mare, se'n va a viure amb el seu pare, el Príncep del Bosc. Passa el temps i en Bambi es converteix en un cérvol jove i fort, que haurà de lluitar per l'amor de la seva vida i enfrontar-se al seu principal enemic, l'home. El perill que representa l'Home ho aprèn del Príncep del Bosc, i per experiències com la pèrdua de la seva mare.

51eSJPcKp1L._SX381_BO1,204,203,200_.jpg

BUSCANT A NEMO

Walters, G. (Productor) i Stanton, A., i Unkrich, L. (Dir.). (2003). Buscant a Nemo [Pel·lícula]. Estats Units: Walt Disney Pictures i Pixar Animation Studios.

Nemo és un peix pallasso que va perdre a la seva mare, i el seu pare el sobre protegeix, ja que té por que li passi el mateix que a la seva mare. Però és capturat i el seu pare ha d'anar a buscar-lo, vivint mil aventures.

268x0w.jpg

COCO

Anderson, K. (Productor) i Molina, A., i Unkrich, L. (Dir.). (2017). Coco [Pel·lícula]. Estats Units: Pixar i Walt Disney Pictures.

En Miguel és un nen de 12 anys que somia en ser músic, però a la seva família està prohibit, pel teòric abandonament del pare de la seva besàvia. El dia dels morts en Miguel va a parar per accident al "món dels morts". En aquest viatge coneix els seus avantpassats, que l'ajuden a sortir del món dels morts. I acabarà unint a la seva família.

002_m.jpg

EL REI LLEÓ

Hahn, D. (Productor) i Allers, R., i Minkoff, R. (Dir.). (1994). El rei lleó [Pel·lícula]. Estats Units: Walt Disney Animation Studios i Walt Disney Pictures.

Simba s'ha d'enfrontar a la mort del seu pare, i a més a més, el seu tiet Scar li fa creure que la culpa és seva. Però aconseguirà superar tots els seus temors i problemes convertint-se en el rei de la sabana.

1253da420158a9eb4d0a711327e2e66485c1b05f

HISTÒRIA D'UNA GAVINA (I EL GAT QUE LA VA ENSENYAR A VOLAR)

Cecchi, V., Cecchi, R. (Productors) i D'Alò, E. (Dir.). (2000). Historia de una gaviota [Pel·lícula]. Itàlia: Paramount films.

Fifí és una gavina que neix entre gats, ja que la seva mare va morir a causa del petroli. Amb l'ajuda de Zorbas creixerà i aprendrà a volar.

bottom of page